Viihtyisää, sujuvaa ja tuloksellista arkea

Palvelut

Varaa esittely & kysy lisää

044 730 3921

Viihtyisää, sujuvaa ja tuloksellista arkea

Hämeentie 31 sijaitsee Kallion monipuolisten palvelujen välittömässä läheisyydessä, mutta myös kiinteistö itsessään tarjoaa paljon. Löydät tältä sivulta muutamia kohokohtia monipuolisesta palveluvalikoimastamme. Päämääränämme on tehdä kaikkien Hämeentie 31:n käyttäjien työpäivistä mahdollisimman sujuvia ja miellyttäviä koko vuoden ympäri.

Lounaita moneen makuun

Hämeentie 31:n toiseen kerrokseen keväällä 2023 avattu Shabu House tuo aasialaisen keittiön herkulliset antimet, kuten trendikkäät baot ja bibimpapit, vain hissi- tai porrasmatkan etäisyydelle toimistosi ovelta. Myös naapuruston muu ravintoloiden kirjo on sanalla sanoen houkutteleva: saatavilla on nepalilaista, thaimaalaista, pizzaa, sushia, burgereita, salaattia ja kymmeniä muita vaihtoehtoja. Uusia upeita makuja ja hyvää työvirettä jokaiseen työpäivään!

Hyvät pyöräilijän palvelut

Hämeentie 31:ssä on puitteet kohdallaan myös työmatkafillarointia ja muuta arjen hyötyreippailua ajatellen. Kaikissa vuokrattavissa tiloissamme on suihkutilat, eli työpäivän voi startata miellyttävän raikkaana myös hiukan intensiivisemmin suoritetun taipaleen jälkeen. Pyörän voi puolestaan pysäköidä turvallisesti lukittuun fillariparkkiin kiinteistön sisäänkäynnin yhteyteen.

Tiloja tapahtumille, kokouksille ja tilaisuuksille

Hämeentie 31:n ylimmissä kerroksissa sijaitsevan Village Works -toimistohotellin seinien sisältä löytyy muun muassa useita hyvin varusteltuja neuvotteluhuoneita, kaksi tapahtumatilaa sekä lempeisiin löylyihin houkutteleva sauna. Viihtyisän valoisat ja isompiakin ryhmiä sujuvasti palvelevat tilat ovat kaikkien Hämeentie 31:n käyttäjien vuokrattavissa. Kirsikkana kakun päällä on upea kattoterassi, jolta aukeaa hurmaavat näkymät Katri Valan puistoon ja lähiseudun kattojen ylle.

Kokoustarjoilut käden käänteessä

Suolaista vai makeaa, sämpyläkahvit vai pullakahvit? Hämeentie 31:n katutasossa sijaitsevan K-marketin Jussi-kauppias hoitaa homman. Joustavuudestaan ja hymyilevästä palvelustaan kiitosta kerännyt ”minipitopalvelumme” huolehtii kokouksien kattauksista luotettavasti ja ripeästi. Tässä sitä on, arjen kätevää kumppanuutta parhaimmillaan!

Helppoa pysäköintiä

Hämeentie 31:ssä ei tarvitse turhaan tutkailla vapaata ruutua autolleen, sillä parkkitilaa on hyvin saatavilla niin läheltä löytyvässä suojaisessa hallissa kuin kiinteistön rauhallisella sisäpihalla. Oman pihan autopaikoilla onnistuu myös sähköauton lataus mutkattomasti. 

Ota yhteyttä – me palvelemme!

Tarjoa työntekijöillesi modernit työtilat erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien päässä.