Viihtyisästi palvelujen äärellä

Viihtyisästi

palvelujen äärellä

Varaa esittely & kysy lisää

040 193 1063

Hyvän arjen puitteet mallillaan

Helsingin Kalliossa sijaitsevassa Hämeentie 31:ssä on yhteensä 4500 vuokrattavaa neliötä. Näiden seinien sisältä löytyy valoisat ja viihtyisät tilat monen kokoisille toimijoille, yrityksille ja yhteisöille.
Tervetuloa tutustumaan!

Loistava sijainti

Hämeentie 31:een on helppo saapua niin metrolla, bussilla, ratikalla, skuutilla, fillarilla kuin kävellenkin. Homma hoituu myös omalla autolla: vuokrattavia pysäköintipaikkoja on tarjolla sekä pihakannella että läheisessä parkkihallissa. 

Terassi

Lounastarjonta vailla vertaa

Hämeentie 31:ssä iskee lounasvaihtoehtojen kanssa joskus jopa runsaudenpula: kävelyetäisyydellä on tarjolla nepalilaista, thaimaalaista, pizzaa, sushia, burgereita, salaattia ja kymmeniä muita vaihtoehtoja. Joka päivä uusia makuja – nams!

Pyöräparkki

Helppo hengittää

Kiinteistön ilmanvaihto ja talotekniikka on uusittu hiljattain. Sisäilma on raitista ja työvire pysyy hyvällä tasolla kuin itsestään. Talossa on lisäksi jäähdytys, eli hymy ei hyydy edes kesähelteiden korventaessa kaupunkia.

Muunneltavia tiloja

Onko suunnitelmissasi sosiaalisuutta ja yhdessä tekemistä korostava avokonttori vai kenties perinteisempi tilakokonaisuus? Me räätälöimme ratkaisut ja sisustuksen pinnat juuri sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaaviksi, vaikkapa sävy sävyyn yrityksesi brändi-ilmeen kanssa.  
 

Rennon inspiroiva ympäristö

Kallio on yksi Helsingin kiehtovimmista kaupunginosista ja samalla yksi Suomen tiheimmin asutuista alueista. Näillä kulmilla riittää näkemistä, tekemistä ja toimintaa lähes kellon ja kalenterin ympäri. 
 

Ympäristö

Ympäristövastuullisia tekoja

Ekologisuus on Hämeentie 31:ssä merkittävä arvo ja päämäärä. Kehitämme vastuullisuuttamme pitkäjänteisesti. Hyvä esimerkki ympäristöteoistamme on mm. hiilineutraali jätehuolto, jonka CO2-päästöt hyvitetään vuosittain pysyviä hiilinieluja metsittämällä. Lisäksi kaikki ostettava kulutussähkömme on peräisin 100-prosenttisesti uusiutuvista lähteistä.

Ota yhteyttä – me palvelemme!

Tarjoa työntekijöillesi modernit työtilat erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien päässä.