Viihtyisästi palvelujen äärellä

Viihtyisästi

palvelujen äärellä

Varaa esittely & kysy lisää

044 730 3921

Hyvän arjen puitteet mallillaan

Hämeentie 31:ssä on uutta vastaaviksi saneerattuja toimitiloja yhteensä yli 7000 neliömetriä. Kiinteistön seinien sisältä löytyy viihtyisän valoisat, tehokasta työvirettä tukevat sekä nykyajan dynaamista työelämää palvelevat tilat monille erikokoisille toimijoille, yrityksille ja yhteisöille. Tervetuloa tutustumaan!

Loistava sijainti

Hämeentie 31 sijaitsee Helsingin itäisen kantakaupungin liikenteellisessä solmukohdassa, aivan Sörnäisten metroaseman päällä, Hämeentien ja Helsinginkadun risteyksessä. Saapuminen ja lähteminen on erittäin sujuvaa niin metrolla, bussilla, ratikalla, skuutilla, autolla kuin kävellenkin. Myös fillari on näillä kulmilla verraton valinta‚ sillä Hämeentien uusi pyöräkaista kulkee aivan Hämeentie 31:n edestä.

Moderni talotekniikka – hyvää virettä ja vointia

Hämeentie 31 on monilta ominaisuuksiltaan kuin kokonaan uusi kiinteistö. Esimerkiksi talon ilmanvaihto ja muu talotekniikka on modernisoitu kokonaisuudessaan vuonna 2020.

Sisäilmaolosuhteet ovat säädettävissä tilakohtaisesti tukemaan jokaisen organisaation ydinliiketoimintaa sekä työntekijöiden työvirettä. Hämeentie 31:ssä on myös jäähdytys, mikä takaa miellyttävät olosuhteet kesähelteiden korventaessa kaupunkia.  

Tilat muuntuvat moneksi

Etä- ja lähitöitä vuoron perään – niin se arki yhä useammassa yrityksessä nykyään rullaa. Hämeentie 31:ssä toimitilat ovat toteutettavissa täsmälleen tarpeittesi ja toiveittesi mukaan niin tilajaoiltaan, toiminnallisuuksiltaan kuin ulkoasultaan. Olipa suunnitelmissasi yhdessä tekemistä korostava avokonttori, hybridityötä palveleva monitilakokonaisuus tai kenties perinteisempi toimisto, täällä se onnistuu. Me räätälöimme tilaratkaisut alusta loppuun asti ripeästi ja laadukkaasti. Kysy lisää mahdollisuuksista!

Kallio inspiroi ja viihdyttää

Aina yllätyksellinen, päivästä toiseen kiehtova Kallio on yksi Helsingin eläväisimmistä kaupunginosista ja samalla yksi Suomen tiheimmin asutuista alueista. Näillä kulmilla riittää näkemistä, tekemistä ja toimintaa ihan kaikille lähes kellon ja kalenterin ympäri. Harrastamisen, rentoutumisen ja viihtymisen mahdollisuudet ovat katettuina yrityksesi eri tiimeille ja tarvittaessa koko henkilöstöllekin.

Ympäristölle ystävällisiä tekoja

Me Areimilla kehitämme vastuullisuuttamme pitkäjänteisesti, mikä näkyy ympäristöä kunnioittavina valintoina kaikissa omistamissamme kiinteistökohteissa. Hämeentie 31:n jätehuolto on hiilineutraali, eli sen CO2-päästöt hyvitetään vuosittain pysyviä hiilinieluja metsittämällä. Lisäksi kiinteistön kaikki ostettava kulutussähkö on peräisin 100-prosenttisesti uusiutuvista lähteistä.

Hämeentie 31:ssä voit halutessasi solmia myös vihreän vuokrasopimuksen, joka sitouttaa sekä vuokralaista että kiinteistönomistajaa aktiiviseen vastuullisuustyöhön ja tukee yrityksesi vastuullisuustavoitteita. Kysy lisää! 

Näkymisen paikka kuuluu hintaan

Kun toimitilat vuokraa keskeiseltä paikalta, on siitä mukava saada aivan kaikki hyöty irti. Hämeentie 31:ssä vuokrahintaan kuuluu valaistu nimikyltti korkealla kiinteistön ulkoseinässä, missä yrityksesi nimi ja logo näkyvät arviolta kymmenille tuhansille ihmisille päivittäin. Kiva pieni bonus – jo muutenkin varsin houkuttelevaan pakettiin.

Ota yhteyttä – me palvelemme!

Tarjoa työntekijöillesi modernit työtilat erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien päässä.